Broodje Biezonder

Bijna tien jaar Biezonder

Eigenaar Jan Willem verteld:

Tien jaar geleden kwam bij mij het idee dat we iets miste in Lunteren. Waar kon je nou s ’morgens aanschuiven voor een lekker bakje koffie met gebak of een leuke plek voor een lekkere lunch met alles erop en eraan, eigenlijk nergens. Ik was zelf toe aan verandering en zo kwam ik op het idee om Broodje Biezonder te beginnen.

Wij streven ernaar onze gerechten zoveel mogelijk uit de regio te verkrijgen, zonder toevoegingen en het liefst biologisch. Vanaf de oprichting in 2013 zijn we een samenwerkingsverband met een aantal scholen in de buurt aangegaan. Voor de leerlingen kunnen we een gezellige stageplek aanbieden. Ook cliënten van Careander hebben wij in dienst gehad.

Voor ons is een sociaal en vooral gezellige sfeer belangrijk, mensen moeten hier kunnen genieten van een verse kop koffie of een heerlijke lunch. Wist je dat we ook een leuke zaal hebben die gebruikt kan worden voor feestjes of vergaderingen?

Met trots kan ik vertellen dat we tegenwoordig een behoorlijke grote klantenkring hebben. Tijdens de corona periode merkte we dat onze lunchroom heel erg werd gewaardeerd door de mensen. Al was het in die periode soms alleen mogelijk om gerechten bij ons af te halen, onze klanten wisten ons gelukkig, ook toen, goed te vinden. Onze soepen werden wereldberoemd in Lunteren en omgeving. Het is fijn om gewaardeerd en gesteund te worden.

Tijdens de wandeltochten, die als enige evenement in de “strakke” corona periode georganiseerd werden, hebben we veel wandelaars van Happen en Stappen wat nu Happen en Meer is, kunnen verrassen met doos vol heerlijke kleine gerechten, die toen nog buiten gegeten moesten worden. We hebben deze kans gegrepen omdat dit voor ons een mooie manier was om onze toekomstige klant te kunnen laten zien wat we in huis hebben. Gelukkig kunnen we nu de gezelligheid weer naar binnen halen en bij lekker weer is er natuurlijk een heerlijk zonnige terras.

Inmiddels hebben we ons 10 jarig jubileum gevierd met een gezellige feestmaand. Onze klanten houden wij op de hoogte via Facebook en Instagram. Volg jij ons ook? Dan kunnen wij je op onze eigen Biezondere manier verrassen.

bron: Broodje Biezonder